Diensten The Wedding Proposal

Weddingplanner

Willen jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie droombruiloft? The Wedding Proposal kan jullie bruiloft volledig verzorgen. Tevens kan ik jullie helpen bij het vinden en contact houden met de juiste leveranciers die bij jullie ideeën en wensen passen.

Om meteen een goede kickstart te kunnen maken plan ik graag een kennismakingsgesprek met jullie in zodat we door de inspiratie boeken kunnen kijken en jullie wensen en ideeën kunnen doornemen. Op basis daarvan zal ik een voorstel sturen met de planning voor de komende tijd, de leveranciers en een voorlopig draaiboek, alles gebaseerd op jullie beschikbare budget.

Als jullie akkoord zijn met het voorstel kan ik alles uit handen nemen en samen met jullie gaan kijken naar:

-       Uitnodigingen

-       Locaties

-       Catering

-       Entertainment

-       Fotograaf en videograaf

-       Huwelijksreis.

Op jullie droombruiloft zal ik als ceremoniemeester aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Hierdoor hoeven jullie en familie, vrienden en kennissen alleen maar te genieten!

Na de bruiloft zal ik zorgdragen voor de afhandeling van de facturen, huwelijksbedankjes, gehuurde goederen en huwelijkscadeaus zodat jullie rustig kunnen nagenieten van jullie droombruiloft.

Indien jullie dat wensen kunnen de diensten van The Wedding Proposal uitgebreid worden met het organiseren van de vrijgezellenfeesten.

De kosten voor het plannen van jullie bruiloft is deels afhankelijk van jullie wensen. Na het kennismakingsgesprek kan ik jullie een indicatie sturen van de uren die ik verwacht te maken voor de organisatie van jullie bruiloft. Weten jullie al vrij concreet hoe jullie je droombruiloft voor je zien? Dan kunnen jullie mij ook alvast mailen voor een prijsopgaaf.

Willen jullie een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Dat lijkt mij heel leuk!

De kosten hiervoor zijn 50 euro (ex. BTW en ex. Reiskosten vanaf 50 km), maar mochten jullie mij vervolgens inhuren voor het coördineren en organiseren van jullie droombruiloft dan zal dit bedrag verrekend worden met de totaalprijs.

Ceremoniemeester

Hebben jullie al een goed idee over hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien en hebben jullie alles onder controle in de organisatie daarvan, maar willen jullie liever niet de stress en zorg op de droomdag zelf?

Huur mij dan in als jullie ceremoniemeester! Graag maak ik kennis met jullie om meer te weten te komen over hoe jullie de grote dag voor je zien. Op basis van dit gesprek zal ik een draaiboek opstellen voor de bruiloft. Tevens zal ik contact opnemen met de leveranciers en de locatie om alles door te spreken.

In de maand voor jullie droomdag zullen we weer even samenkomen om alles door te spreken zodat jullie je rustig kunnen voorbereiden op de droomdag.

Op de dag van jullie bruiloft zal ik alles uit handen nemen totdat de laatste gasten naar huis zijn.

 

De kosten voor het ceremoniemeesterschap zijn afhankelijk van de tijden van jullie bruiloft.

Willen jullie een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Dat lijkt mij heel leuk!

De kosten hiervoor zijn 50 euro (ex. BTW en ex. Reiskosten vanaf 50 km), maar mochten jullie mij vervolgens inhuren voor het ceremoniemeesterschap dan zal dit bedrag verrekend worden met de totaalprijs.

Adviesgesprek trouwen

Hebben jullie al een goed idee over hoe jullie droombruiloft eruit moet komen te zien en hebben jullie alles onder controle in de organisatie daarvan, maar missen jullie inspiratie voor een locatie, entertainment, of een ander onderdeel van jullie bruiloft? Zijn jullie op zoek naar leuke tips & tricks van een weddingplanner? Plan dan een adviesgesprek met mij in! Ik zal jullie voorzien van inspiratie op basis van jullie voorlopige ideeën. Tevens zal ik jullie een planning voor de bruiloft meegeven, die jullie kunnen gebruiken als leidraad voor wanneer wat geregeld of vastgelegd moet zijn. Op die manier geef ik jullie een zetje in de goede richting, maar hebben jullie zelf volledige controle over jullie droombruiloft.

Willen jullie een adviesgesprek met mij inplannen? Dat lijkt mij heel leuk!

De kosten hiervoor zijn 150 euro (ex. BTW en ex. Reiskosten vanaf 50 km), dit is inclusief een samenvatting van de meeting op de mail en de planning voor de organisatie van de bruiloft.

Adviesgesprek geregistreerd partnerschap  

Kiezen jullie ervoor om een geregistreerd partnerschap aan te gaan? Hierbij moeten net aan andere dingen dan bij een huwelijk gekeken worden. The Wedding Proposal kan jullie helpen bij de organisatie hiervan. Op basis van jullie wensen , die we bespreken tijdens een kennismakingsgesprek, kan ik helpen met het organiseren en inplannen hiervan. Lijkt het jullie leuk om er een feestelijke gebeurtenis van te maken? Laten we dan kijken of we een te gek feest kunnen plannen!   

De kosten voor het plannen van jullie geregistreerde partnerschap is deels afhankelijk van jullie wensen. Na het kennismakingsgesprek kan ik jullie een indicatie sturen van de uren die ik verwacht te maken. Weten jullie al vrij concreet hoe jullie je geregistreerde partnerschap voor je zien? Dan kunnen jullie mij ook alvast mailen voor een prijsopgaaf.  

Willen jullie een kennismakingsgesprek met mij inplannen? Dat lijkt mij heel leuk!  

De kosten hiervoor zijn 50 euro (ex. BTW en ex. Reiskosten vanaf 50 km), maar mochten jullie mij vervolgens inhuren voor het coördineren en organiseren van jullie geregistreerde partnerschap dan zal dit bedrag verrekend worden met de totaalprijs.